News

Højesterets dom af 15.8.2023

Skadelidte fik ikke medhold og skulle tilbagebetaling erstatning grundet fortielser.

Mange skadelidte overser erstatningsmuligheder ved arbejdsskader.

Har du krav på yderligere erstatning grundet din arbejdsskade ?

Mange skadelidte tror, at de alene er berettigede til den erstatning som de kan få gennem Arbejdsskadestyrelsen, når de har pådraget sig en arbejdsskade.

Men såfremt der foreligger erstatningsansvar i forbindelse med ulykken, så vil man også kunne få dækket det umiddelbare løntab og tillige få godtgørelse for svie og smerte.

Der foreligger erstatningsanvar i rigtig mange arbejdsskader. Ifølge oplysninger fra Forsikring & Pension er det dog alene i ca. 1.900 sager ud af et samlet antal anmeldte skader på 40.000 årligt, hvor der udbetales erstatning. Rigtig mange sager bliver slet ikke rejst.

Det er vor vurdering, at der foreligger erstatningsansvar i ca. 30 - 50% af alle anmeldte ulykker. Men da det er et fåtal at disse sager, der rejses overfor forsikringsselskaberne, så er antallet af sager med udbetalinger så lavt.

Få derfor vurderet din arbejdsskadesag af specialister hos Erstatningshjælpen.dk - uden beregning.

Velkommen til Erstatningshjælpen.dk

Erstatningshjælpen.dk er en af Danmarks første netbaserede retshjælpsordninger, hvor du kan finde en række relevante oplysninger om erstatningssager, og tillige har mulighed for at stille spørgsmål helt gratis og uforpligtende.

Du kan også kontakte os telefonisk på 33134242.

Vi videresender ikke persondata, og data slettes når rådgivning er afsluttet.

Vi yder desværre IKKE retshjælp i patientskadesager.