Gratis retshjælp

Gratis retshjælp

Det er formålet med denne hjemmeside at give gratis information til alle om erstatningsretlige emner. 

Du kan som bruger af hjemmesiden frit stille os spørgsmål, og så prøver vi at svare så godt som muligt. Det koster ikke noget.

For os er det ligegyldigt hvor i landet du bor !

Skal vi imidlertid til at realitetsbehandle din sag, dvs. holde møder, skrive breve, møde i retten eller lignende, må vi nødvendigvis tage os betalt for det. Du vil imidlertid aldrig få en regning medmindre du på forhånd er blevet informeret om at vort arbejde nu koster penge. Du har nemlig krav på at få et estimat eller overslag på hvad sagsbehandlingen vil koste.

Vi kan dog i langt de fleste sagstyper tilbyde NO Cure - No Pay.

Ofte kan vi dog få dækket vores honorar hos det ansvarsforsikringsselskab, som er ansvarlig for skaden, og du vil da ikke få nogen regning.

Det er også muligt, at du kan få fri proces eller retshjælp, og det kan du læse mere om her.

Udover erstatningsret arbejder vi også med rådgivning og retssager inden for ansættelsesret. Vi har også etableret retshjælpshjemmesider inden for dette område: www.ansaettelseshjaelpen.dk og www.bortvist.dk.

 

Velkommen til Erstatningshjælpen.dk

Erstatningshjælpen.dk er en af Danmarks første netbaserede retshjælpsordninger, hvor du kan finde en række relevante oplysninger om erstatningssager, og tillige har mulighed for at stille spørgsmål helt gratis og uforpligtende.

Du kan også kontakte os telefonisk på 33134242.

Vi videresender ikke persondata, og data slettes når rådgivning er afsluttet.

Vi yder desværre IKKE retshjælp i patientskadesager.